Önskar ;)



Idag har man haft nästan fullt upp. Haha ja man kan ha nästan fullt upp ;) Iaf, idag har jag fixat med en massa jobbansökningar. Det blev 24 st som jag har skickat iväg idag på posten och sen 5 på internet. Ja dom ska ju inte komma och säga att man inte söker jobb!!!! Får bara hoppas att man kanske har turen att få nåt napp nånstans. Annars får man söka om igen.

Sen har man varit och handlat lite mat och så, varit på banken och betalt räkning, hälsat på mamma och pappa, lagat mat, fixat disken, tvätten en maskin tvätt och nu siter jag och väntar på att en maskin till ska bli klar. Så lite har man minnsann gjort idag :)

Igår va jag på möte med kvinnojouren, gick jätte bra. Är verkligen såå intressant :) Nästa möte blir om några veckor då dom ska berätta mer om jouren och sånt. Har nämligen blivet medlem där nu och ska försöka hjälpa så gott jag kan. Ska göra mitt bästa :) Känns så skönt att känna att man kan göra en bra insats för nån som behöver hjälp. De e glädje det :)

Fick också brev idag att jag kom in på hundbruks klubben i Sölvesborg med Gramse i vår. Fan va skönt de va att läsa!! Shit vilken glädje det blev kan jag lova. Nu kan man kanske äntlig få lite hjälp me han, haha. Visst han är ingen problem hund så sätt men han tycker bara om att förstöra hela tiden. Hihi även om man varit och gått med han i skogen i typ 3 timmar! Hihi han e för go han min lille valp ;)

I måndags så kastrerade vi Gus hos vetrinären för att han inte ska försvinna. Vilket han gjort i söndes och lite i lördes. Men hjälpte det!? Haha nä han har varit borta HELA dagen. Men nu vet jag iaf va han är och han är inte långt borta. Hihi har är bara hos grannen ;) Dom har en liten honkatt där hemma som han har blivet ihop med :) Kan ju hoppas lite på att han hann "göra det" innan kulorna åkte på han. Hihi ska jag va ärlig så känner jag mej lite dum för att jag körde iväg honom. Men jag vet samtidigt att det är bäst så. han är iaf världens sötaste och finaste katten nånsin och han hade fått mycket fina bebisar :D ÖNSKAR!!! ;)

Varit och köpt en massa foto papper idag så nu ska här skrivas ut till min fina pärm som jag håller på med :) Håller på att göra en pärm med bara djuren i. Alltså på Nemo, Gus och Gramse :) Kommer bli så fint att ha en full pärm att kolla i sen på dom :)

Nä nu får de minnsann va färdig skrivet ;)

See Yaa!

Nää mamma jag vill inte va me på bild. JAG ÄR TRÖTT!

Lördags mys



Idag har jag och min sambo haft lördags mys. Är våran gotte dag idag. Så idag blev de chips, dip och läsk :) och såklart en film på de. Hyrde en film idag som heter The Lost World (tror jag hih) men de kan jag ju verkligen inte säga att ni ska se. Sämsta skit på länge. Mycket dålig, va inte rolig alls! Tycker de känns som att de inte finns så många roliga filmer längre, såna som man verkligen får skratta av. Inte heller några bra skräck filmer. Man blir ju inte rädd alls längre när man ser dom. :( Tråkigt!! Tror jag hade kunnat göra mycket bättre filmer ;)
Är ju en filmnörd så jag vet ju va man gillar och inte gillar. Hahaha ;) Skryter lite* ;)

Satt och skickade sms genom typ hela filmen och sen när den äntligen va slut så ringde min mamma och ville ha Nemo över natten. Och såklart fick hon de. Är ju själv hemma för pappa ligger på sjukhuset :( snyft! Får inte komma hem på ca 3 dagar sa dom och vi får inte hälsa på han heller. Är besök förbjud på alla avdelningar på sjukhuset :( Saknar och älskar dej pappa! Så mamma ville ha nån hos sig och bättre sällskap kan man ju inte få än från min lille plutt :) Kommer dock sakna han inatt för han sover alltid hos mej. Men jag får stå ut. Får gå hem där imorn och hälsa på han :)

När vi gick och lämnade han så fick vi minnsann ett gulligt sällskap hela vägen dit och hela vägen tillbaka av inte mer än våran lille katt Gus :) Haha han är så mamma och pappa kär (mest mamma ;) ) så han vill me följa med. Behöver dock inte koppel till han, han går så fint bredvid hela vägen och leker lite och tittar :D Tror inte man kan ha en mer underbar katt än så :) Nu är han trött lillkillen och ligger och sover bredvid mej. Min snutt! Hihi Gramse blev me trött efter rundan så han ligger och sover så fint i sin lille hörna med 3 leksaker och en filt :) Kan ju bara säga en sak, det är verkligen lungt och skönt hemma nu ;) hahahaha tänk er själva hur det kan va med 2 hundar och en katt som för liv hela dagarna. Rena semester får oss när dom sover dom små busfröna :)

Nä nu ska jag gå och mysa lite till frömför tv och sen blir de sängen för mej me :)

Natti alla sov gott.



Nemo ute och busar i snön :)



Gramse sover så söt. Hihi tror han är lite och får plats i Nemos korg ^^



Gus nyfiken :) Här va han 7 ½ vecka gammal :)


Blir arg!!!



Shit vad jag blir arg på denna datorn och på mej själv.
Håller på och försöker fixa en egen header på bloggen. men de vill verkligen inte funka.
Inget vill funka som jag gör. Antingen tycker inte denna datorn om mej eller så är jag bara
sjukt dålig på datorer!!!! GRRRRRRR!!!! Kokar i mej så arg är ja nu!!!!!!!



Lite vintermys

Dagen har varit slapp. Torde har varit ledig från jobbet idag så vi har bara degat tillsammans :)
Har ätit mycket god mat, fikat, varit ute och gått med hundarna i snön och kollat på en rolig film. :D
Så denna dagen finns de inget att klaga på.


Nä nu ska jag gå och sova. men först tänkte jag vissa lite mysiga vinerbilder :)


 






Lugn helg



Får nog se till att skriva lite oftare i min blogg tror jag. Sorry alla att jag e lite slarvig ^^
Helgen har varit väldigt bra, har tränat lite och degat :) Varit lungt och skönt med andra ord.
Idag har man varit på kalas och ätit god mat sen kom man hem och tränade Yoga med Martina.
Hihi känns verkligen ska jag säga. Duktiga är vi :) Aldrig fel me lite hemma yoga i tvrummet.
Imorn får det bli en promenad iställe :)

Är uppe själv nu och glor runt lite. Sambon är och jobbar med en lastbil och hans barn ligger och sover så gott.
Så nu funderar jag på att fixa till i köket lite och sen kolla på Star Wars. Det är några filmer som jag och Torde (sambon) aldrig tröttnar på :) Dom är verkligen bra. Så ni som inte har sett dom, SE DOM! :)

Måste bara skriva till er alla som tror att popcron inte är bra att äta så har ni lite rätt, men även fel. Kollade lite på nättet om det och det är micopopcorn som inte är bra att äta för det innehåller mycket fett och salt. Men popcron som du gör själv i kastrull med 1 msk olja är inte farligt att äta. Snarare bra. För olja är bra för kroppen och popcorn är endast torkad majs och de innehåller fiber. Man ska ju såklart inte överdriva med smör och olja när man gör de själv. Men har man bara lite så är det helt oki att äta :)
Bra va!? :D

Här har ni svar :)

L
änge var popcorn ett ”tillåtet godis” även för dem som bantade, och eller ville leva hälsosamt. Sedan svängde dock uppfattningen något och man började peka på att popcorn trots allt är ett väldigt näringsfattigt livsmedel, och att det innehåller onyttiga fetter och framförallt väldigt mycket kolhydrater.

Nu har dock American Medical Society upptäckt att popcorn innehåller fler nyttiga ämnen än man först trott, som till exempel antioxidanter i form av fenoler. Popcorn innehåller dessutom en hel del fiber.Kan man då äta obegränsade mängder popcorn?

Svar, nej. Popcorn kan ätas, som det mesta, då och då som ett alternativ till smågodis och chips till exempel. Men det är ändå ett för näringsfattigt livsmedel för att kunna ersätta frukt, grönsaker eller kött.Den allmäna uppfattningen bland dietister verkar vara att popcorn som man kokar i kastrull med lite olja och salt är ett betydligt nyttigare alternativ än micropocorn.

Ps. Tänk på att det kan skilja väldigt mycket i fett- och salthalt mellan olika märken och sorter av Micropopcorn.

Sen läste jag också att dom har gjort lite olika tester på olika micropopcorn och den som innehåller mest fett och salt är Willys och den som innehåller minnst är Estrellas popcorn. Onödig fakta kanske. Men kan ju komma till nytta att veta nån gång.

Nä nu blir det Star Wars ^^





Morotskaka



Här kommer mitt recept på morotskakan som jag hade när jag fyllde år :) Den är verkligen super god!!!!!

Morotskaka

100 g rumsvarmt smör
2 1/2 dl socker
2-3 morötter, ca 300 g
3 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk kanel


Gör så här


Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker poröst. Rör i äggen, ett i taget. Skala och riv morötterna fint. Rör ner dem i smeten. Blanda mjöl, bakpulver och kanel. Rör ner det i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Stjälp upp kakan och låt den svalna. Bred glasyr över kakan. Låt den stelna i kylen


Glasyr

60 g mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Skal av 1 lime
100 g philadelphiaost (orginal)

Några droppar karamelfärg
Blandströssel


 Görs så här

Vispa alla ingredienser krämigt. Droppa i lite karamelfärg om man vill få lite fin färg. Tex röd. Bred frostningen ( glasyren) över kakan. Strö lite blandstössel över kakan (om man vill)

Jag gör alltid dubbel glasyr för jag tycker det är så gott med mycket glasyr ^^


KLART!! Hoppas de smakar :D


Ser så tråkig ut när den ser ut så här. Så därför har jag röd karamelfärg och
stössel på för de ser ju lite trevligare ut ^^















Äntligen :D



Nu har äntligen mina saker kommit som jag beställt :) Är verkligen glad nu :) Fast dom skickade fel färg på videokameran så blir lite irriterad för de. Men jag ringde upp dom och sa till så jag har fått 59 kr avdrag på min faktura. Hihi rätt ska minnsann va rätt. Så det blev en blå istället. Men den är jätte fin den också :)


Har filmat lite smått nu här hemma, så nu ska jag testa och spela upp det i TV :D



Så här ser skrivaren och videokameran ut :)



 


En lugn dag



Idag har man haft huvudvärk sen man vaknade. Inte kul alls :( Börjar släppa lite nu. men tänkte iaf ta och lägga mej snart i sängen och försöka sova. Kan ju inte va uppe till 3 varje natt!!!
Igår va min bror, hans sambo och min kusin hos mej och fikade och så :) Hade jätte trevligt! Och fick såklart jätte fina saker av dom. Ni är för snälla ni :)

Hihi igår spännderade jag alla pengarna som jag fick ihop i söndes. Haha på typ 10 min ^^ Det blev en videokamera och en skrivare med allt i :) Jätte fina va dom. Ska förhoppningsvis få sakerna imorn. Dom sa så iaf att det kommer på onsdag så man kan ju verkligen hoppas och önska att det göra et :D Ska lägga upp bild sen på det som jag köpt.

Dagen har varit väldigt lung och skön, har inte gjort allt för mycket. Utom att söka lite jobb. Sjukt tråkigt men måste fan hitta nåt jobb snart!!! Så ska ta och skriva ut hur många kopior som helts på mitt cv så man kan skicka iväg till alla! Nu ikväll har man bara tagit de lungt, gjorde lite popcorn och täde ljus överallt här. Myisgt som fan me ljus. är verkligen ljus galen. Tänder upp överallt :D Me gillar mys mys ;)


Nä nu blir det att gå och ta på sig sin fina jamas och gosa lite med min älskling sen sova.


Natti natti alla!



Älsklingen & Jag



Tack alla :)



Tack tack alla för en underbar dag. Tack för alla fina saker jag fått och för alla fina sånger ^^
Har varit en mycket lyckad dag, är hel nöjd :D
Ni som undrar va jag fått så har jag fått en massa massa pengar, pyjamas, sminkväska, choklad, blommor, en stor ljuslykta som står upp, en ljuslykta på väggen, presentkort och en jätte söt sten som är hjärtformat :)
Tack tack tack tack alla :D

Har även ätit sååå god mat idag, min mamma hade gjort smörgåstårta och den va sjukt god! Shit va god den va. kan äta hur mycket som helst ^^ haha dock va den så god så alla åt så mycket av den och sen orkade dom inte äta knappt några kakor. Så mitt stora slit igår hade ju inte behövts kan ja säga. Haha har hur mycket som helst kvar!!!! Men allt blev jätte gott iaf :) Tur att några kommer imorn och fikar så man blir av me lite hihi :)

Nä nu alla underbara nu ska jag lägga mej på soffan och bara njuta resten av tiden på denna dag ^^


Här kommer receptet på Pollymuffins:

150 g smör
2 dl gräddfil
skal av en citron
2 ägg
1 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 dl kakao
1 påse polly


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader om du vill göra stora muffins eller 200 grader om du vill göra små.
2. Smält smöret och tillsätt gräddfil och rivet citronskal.
3. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt.
4. Rör ner den ljumma vätskan.
5. Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och vänd ner det i smeten.
6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
7. Stick ner några polly i varje muffins och grädda i mitten av ugnen i cirka 20 min om du gör stora eller
    12-15 min om du gör små.

Lycka till och hoppas det smakar :)

 


Grattis till Mejjjjj :D



Idag fyller jag år så grattis till mej :) Mina sambo och hans 2 barn kom in idag på mogonen och sjöng för mej och gav mej present,kaka och tårta ^^ Tack ska ni ha. Ni är underbara!
Så idag blir det kalas hela dagen och det betyder ju en massa gott att äta. Igår bakade jag 2 sockerkakor, chokladbollar, 2 st morotskakor (ser ut som tårtor) med rosa glasyr och en massa Pollymuffins :) Så det blir en hel del att äta idag. Hihi min snälla och underbara mamma har gjort smörgåstårtor till mej som dom tar med sig sen när dom kommer. Gott gott! :D


Inatt va jag inte i säng fören halv 4!!!! Ja de e fan helt sjukt. Hade fullt upp hela dagen i köket och sen på kvällen så kände ja bara för att ta ett bad och så blev det. Tog en varmt, långt bad med en massa massa skum och sen masserade jag in en jätte bra hårinpackning som jag fick i julklappa. Den va jätte bra! Mitt hår e jätte mjukt och lent nu :)


Nä nu ska jag snart klä på mej lite kläder och fixa och dona lite här, sen kommer alla gäster kl 15.oo :)


Ha en jätte bra dag alla.


Vill ni ha nåt recept på nåt av det som jag bakat så e det bara att säga till så skickar ja de tll er :)


See yaa



Alla julsaker borta!!!



Idag har man haft fullt upp sen man gick upp. Har plockat bort alla julsaker, fram me de nya, städat lite, bäddat sängen, tvättat, lagat mat, dukat av och på bordet, fixat vasken efter middagen, tänt ljus över hela huset, tagit bort julgardinerna (utom i köket) och hängt upp dom nya. Så ja en hel del har man minnsann gjort idag. Inte suttit en ändå gång fören nu på kvällen. La mej på soffan lite när ja va klar med allt. Shit va gött de va. Höll på att somna men tänkte nä ja ska inte somna idag, ska va uppe så jag somnar gott i sängen i tid istället. Hihi och jag e ganska trött nu ska ja säga så kommer nog att hoppa i säng snart.

Blir full dag imorn me. Då ska här bakas!!! Ska baka en massa kakor till på söndag då det kommer va kalas här hemma. För MEJJJJ ;) Hihi japp så e det min dag på söndag. Va tiden går. Inte längesen man lekte :)
Nån som har gått recept på lätta goda kakor så får ni gärna dela med er :)
Så denna helgen kommer bli rätt fullbokad, men de e rätt skönt för det är inte ofta den e det. Haha ;)
Känner iaf mej väldigt duktig idag så ska minnsann ge mig själv lite beröm ;) BRA MELLE!!!!! Det ska man göra ibland tycker jag :) Man behöver höra att man är duktig ibland. Hihi om inte från andra så av sig själv. Så nu ni där hemma ta och ge er själv en klapp på axlen och ger er själv lite beröm. Hihi man blir lite gladare måste jag säga :) Hur har din dag varit? Har du nåt kul att berätta så e det bara att skriva en rad eller två :)

När man tänker efter hur mycket berömer man sig själv egentligen? Hur ofta unnan man sig det där lilla extra och känner verkligen att man förkännar det? Det är inte ofta det, iaf inte från min sida. Man kanske ska börja göra det lite oftare så man blir lite gladare. Inte för att jag är en sur människa men ibland behöver man höra lite bra ord.
Hur ofter ger du dig beröm och hur ofta unnan du dej nåt själv?
Skriv va ni tycker är den bästa presenten att ger till er själva!


Den bästa presenten jag tycker att ger mej själv är en bra film! Jag är verkligen galen i filmer och tycker att de e sååå himla skönt att krypa ner i soffan eller i sängen men en go filt och kolla på en bra film :) Då kopplar jag av!

Se nu till och skriv skriv skriv :)



Middag



Idag har vi haft mina underbara föräldrar på besök. Bjöd dom på en god middag som bestod av kyckling, potatis, MYCKET god sås och sallad. Maten blev hur god som helst! :) Måste bara säga det att jag har världens snällaste föräldrar, dom ställer upp till 110 %, finns alltid där! ÄLSKAR ER!


Sen har jag och min sambo städat hela huset. Luktar så gott har nu när man har skurat :) När mamma och pappa gått hem så la ja mig på soffan lite och somnade direkt. Sov precis 1 timme, shit va skönt de va! Den timmen va ljuvlig ;) Sen efter det så bestämde jag och älsklingen för att mysa lite och titta på film. Kollade på Fantastic 4.
Efter det så tog vi en liten promenad med hundarna. Haha Gramse älskar verkligen snön, han blir helt galen ute när han får springa fritt och busa ^^ Är så härligt att se han :) Man blir så himla glad. Haha lille Nemo tycker inte om snön. Han fryser och vill inte alls gå i dom stora snöhögarna eller där det ligger mycket snö. Han ska gå i alla andras spår eller där det är plogat. Han e för himla söt. Haha de första han gjorde när vi kom hem och släppte dom på trädgården va att springa upp på trappan och vänta tills vi släppte in han :) Prata om att vara underbar! Vet inte vad jag skulle göra utan mina små killar. Visst det är ingen dans på roser ibland men dom ger så mycket :)


Detta va våran 3 dag utan godis och läsk och ja måste erkänna fick världens sötsug idag!!! Både jag och min sambo vill bara ha nåt sött att äta. Men ja det va bara att bita i det sura äpplet och stå imot viljan. Men duktiga är vi som klara det. INGEN lightläsk har vi här hemma. Inga såna produkter alls, är bara ren bluff och är mycket värre än vänliga produkter. Så till er alla som går runt och tror att de e bättre än typ vanlig läsk. Så nä där har ni fel. Det är mycket värre än vanlig läsk. Så drick inte det!!!!!!!
Här dricker vi vanligt vatten eller citron vatten. Är jätte gått om man gör eget citron vatten. Har citron skivor och lime skivor i en kanna vatten i kylen som sedan vi bara går och fyller på när de tar slut. Super gått och mycket bra! Man ska ju dricka 3 liter vatten om dagen, tror jag druckit 2 liter idag så de e ju alltid nåt :)
Haha men min vän Martina och hennes sambo slår vi nog inte i atta dricka vatten. Dom har fullat HELA kylen med vatten flaskor som dom går och dricker. Haha ni e för underbara ni två ^^


Nä alla nu blir det sängen för min del om en stund.
Sov gott!


See yaa







Köttbullar



Nu har man varit ute och gått en lång runda med Gramse. Skönt va det. Dock väldigt kallt ute! Sen när man kom hem tog man en god fruktdrink. Mumma mumma! De satt fint i magen de :)
Nu ska jag göra hemlagade Köttbullar. Fan va gott de ska bli! Ska göra lite sallad till de me :) Blir en mycket god middag idag :D

Fundare på att slänga ut julgranen idag?? Ska jag eller ska jag inte? Hm..?? Kanske väntar nån dag till...?




Köttbullar :D




Uppdatering

Nu är det snart läggdags och en ny dag inväntar :) Shit va tiden går fort. Snart denna veckan med över.
Tycker att det går lite förfort ibland, man hinner ju knappt nånting!
Köttbullarna blev hur goda som helst föresten!!!! MYCKET GODA!!! :D
Duktig är ja i köket hahaha när jag vill ;)
Har nu även ikväll fixat min frukost till imorn, smoothie med smak av blåbär och lite hallon. Shit va gott det är :) la även i keso också. Som jag inte alls tycker om!!! TWIIII! Gjorde även sallad till maten som bestod av tomat,gurka, sallad och avokado. De va inte alls äckligt att ha avokadon i salladen. Hackade den väldigt smått så de gick ner väldigt bra. Haha ska jag va ärlig så hackade vi den så liten att man inte behövde tugga den. Hihi men den kom iaf in i munnen och ner i magen och det e ju det den ska ;) eller!? Man hade ju velat mosa den me och lagt den i ansiktet eller håret. Ska ju va super bra för håret och kroppen. Men tror dock min sambo hade undrat va ja håller på me. Haha hade nog fått världens blick och en jävla kommentar mot mej ;) Kanske ska göra de nästa gång..? ;) Ja gillar att busa och hitta på lite skit ibland, har mitt barnasinne kvar förstår ni. Men det tycker jag att man ska ha. Man ska ha roligt sålänge man nånsin kan :)
Nä nu ska jag allt gå och tvätta mej och borsta mina tänder, på med min pyjamas och hoppa i säng och kolla på en film :)




Sov gott alla!


Min Nemo sover så gott ^^


En bra start


Då va det måndag. Dagen man har väntat på =) Nu går man in i en mer hälosam period. Vi ska verkligen försöka skippa allt sånt onyttigt nu. Och dagen har börjat väldigt bra, först och främst har vi varit ute i skogen och gått med båda hundarna. Dom sprang och busade hela tiden ^^ Framför allt den stora hunden. Vi har 2 st hundar, en liten och en stor ^^ Den lille hunden heter Nemo och är av raserna griffon, dvärgspets och chihuahua och den stora hunder heter Gramse och är av rasen Schäfer. Han är en renrasig schäfer och även helt rakryggad. Inte så hemsk i ryggen som alla schäfrar i vårt samhälle ser ut. Man blir så ledsen när man ser dom!!!!
Dessa två pojkar är mitt liv :) mitt allt! Jag får ju inte glömma min älskade lille kisse me. Han heter Gus och är en vanlig bonkatt men har också lite perser i sig, 25 % ^^  Det är världens lataste, snällaste och kelna katt nånsin :)

Nog om djuren och åter till dagen som gått. Efter stunden i skogen körde vi och köpte kycklingsallad. Jag va så hungrig att ja började skaka så kunde inte vänta tills vi varit och handlat allt. Så blev lasses kyckling sallad. Men den e super god så de gör inget. Sen körde vi in till Kristianstad och stor handlade på Willys. Köpte massa massa kyckling, grönsaker, frukt, lätt produkter, ägg, kött, köttfärs m,m!!!! Allt möjligt gott blev de och INGET skräp! Sen köpte jag nåt som jag aldrig har tyckt om att äta men tänkte pröva det i salladen sen och det är avokado. Twiii säger ja bara, men ja man måste ju pröva för vet att det ska va jätte bra för kroppen. Så jag ger de en chans!
Säger bara en sak att handla nyttigt är ta mig fan inte billigt! Blev för hela 1400 kr. Men ja nu fullade vi hela frysen och kylen me mat. Så de e väl inte jätte dyrt om man tänker efter. Skulle man handlat på ICA så hade det ju blivet mycket mer! När vi sedan kom hem så packade vi in allt och fixade till i köket sen gick sambon min och spelade playstation 2 och ja satte mig och kollade på tv lite. Sen testade vi att göra en god frukt drink som är väldigt bra och som jag ska göra varje morgon som frukost. Har väldigt svårt för att äta mackor och sånt, måste ha nåt lätt. Och hur mer lätt kan de bli med en god drink på morgonen :D Är ju bara att gapa och låta de trilla ner fint i magen ;) Den va verkligen super god och fick en fin färg med :)


I frukt drinken hade jag:

  • 2 dl Yoghurt med vanilj smak
  • Havregryn (så mycket man vill)
  • 1 Ägg
  • Frusna bär (så mycket man vill)
  • 1 msk kesella

Detta recept kommer från min vän Martina :) Tusen tack gumman

Så detta har varit min dag :) Tycker att den har varit bra, en bra start :)
Nu ska jag gå och mysa med min sambo och med alla mina djur. Haha mitt zoo som många säger ^^



Ha det bra alla!













Tvättar



Nu sitter man vid datorn och väntar på att tvätten ska bli klar. Har ju inte den lilla tvätt högen i tvättstugen. Ett under på att man ens kan gå in där. hihi :) Men ja skulle väl tror att de kan va rätt normalt me mycket tvätt ibland.. eller? Nån som vågar erkänna ;)
Sitter och läser en massa om hur man kan göra sin blogg personlig.
Hihi fattar typ inget än. Inte så där jätte bra på datorer. Men man lär sig nog :)

Va ska man ha för mat idag? Måste ha nåt gott! Nåt super gått. Nån som kan tipsa på en bra middag för två? :)
Ska verkligen äta allt idag för imorn ska jag och min sambo sluta äta en massa skräp mat, godis och dricka läsk. Istället ska vi äta mer nyttig mat och mycket mer sallad. Sen ska vi även börja ut och gå :) Känns skönt att man är två om det för annars kan det bli lite svårt, känna stöd från den andre :) Så nu ska vi båda gå ner i vikt och försöka va fina till sommaren :) Lite tips om att gå ner i vikt är inte fel. Är bara att skriva om du kan nåt bra sätt för ett snabbt resultat eller kanske du har ett bra nyttig och gott resept. Det är verkligen uppskattat :)


Bloggare eller inte??



Ja då har man skaffat sig en blogg. Bra eller dåligt..? Vem vet.
Tänkte iaf testa och se om det kan va nåt kul som kan passa en =)
Tänker dock inte va en sån här överdriven bloggare utan jag kommer va
mej själv och skriva och visa det som jag själv vill. Är som sagt väldigt ny med detta så kan inget än.
Men man lär sig nog =)



Tips och idér är aldrig fel. Eller har ni bara nåt kul som ni vill dela
med er så är det bara att skriva en rad eller två =)
Hihi bra tips på hur man får en fin sida är väldigt uppskattat =D


See Yaa



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0