Äntligen :D



Idag är det den 20 mars och är en helt underbar dag fast allt regn. Varför jo de ska jag säga för att idag har New Moon kommit ut på DVD. Det första jag gjorde idag när jag gick upp va att köra till ICA Maxi och köpte filmen :D Så nu har man den hemma och ska se den ikväll :) Shit va jag har längtat till detta :D


Så alla Twilight fan kör och köp den nu!!!!!! Min film kostade 169 kr på Maxi.





En bra dag :)




Film tips



Allt för min syster

En väldigt bra men mycket ledsam film. Den går verkligen in i hjärtat och man fösröker verkligen att inte gråta! jag grät många gånger i denna film kan jag säga! Jag tycker helt klart att man ska kolla på den.
Man lär sig en hel del när man kollar på den. Filmen finns att hyra vid din närmsta video butik.
Se den är allt jag kan säga! Den visar att man aldrig vill ge upp de man älskar men ibland måste man släppa taget!

Betyg: 8






This It It

Michael Jackson's film om sin stora comback som skulle blivet otrolig!!!!! Här får man se hur hårt alla jobbar för att de ska bli så bra som möjligt. Och man märker verkligen hur omtyckt han är för alla och hur omtänksam han är. Man tvivlar ju en hel del på allt man läser i tidningarna om han är sant eller inte. Min egna åsikt är att det inte är så. Tror inte han gjorde allt hemskt som alla skrev. En film värd att se om man är ett Jackson fan!!!!!

Betyg: 6







Nån film att tipsa mej eller andra läsare så e det bara att lägga en kommentar. Eller om ni vill jag ska se en film och bedöma den så skriv den här!


Me and You!



Idag är det min & Tordes 1 års dag ^^ Blev bjuden på en liten god middag idag på böckmans. Tyvärr så träffar jag inte han mer alls idag för han jobbar hela kvällen. Sen åkte han och jobbade med en lastbil innan idag på morgonen. Så har sammanlagt träffat han 1 timme idag :( Känns lite tråkigt när man gärna hade velat mysa hela dagen med han! Men vi får ta igen det i helgen istället!!


Älskar dej baby!!



Me and You!
Puss puss


Twilight Saga Eclipse trailer!



Här kommer äntligen trailer på Twilight Saga Eclipse :) Va jag har längtat kan ni tro!!! Har redan sett den 6 gånger nu :D Hahaha ja vet jag är galen! Men jag längtar så sjukt mycket till jag får se den på bio!


http://www.youtube.com/watch?v=Q1D5goGz0SY






Veckans citat



Det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett!



Alice i underlandet



Va längesen jag skrev i bloggen nu. Sorry alla! men det har hänt väldigt mycket nu så jag har inte mot så vidare bra! :( Men nu mår jag iaf lite bättre och tänkte börja skriva lite här igen :)

Idag har jag varit på bio och kollat på Alice i underlandet 3D. Den va välidgt bra måste jag säga. Den är inte riktigt som den tecknade Alice filmen men den e helt klart se värd. Tycker att den va en väldigt mysig familje film att se. Dock är den från 11 år så småttingarna får allt vänta att se den ^^
Man blev väldigt sugen på att kolla på den tecknade nu när man sett denna. Väldigt mysig film :) Och 3D gör ju så att den blir väldigt häftig att titta på me :D Helt klart ett plus!

Betyg 1-10: 7




RSS 2.0